Preview Mode Links will not work in preview mode

Hjärnpodden - Kristina Bähr


Kristina Bähr är barnläkarspecialist, professionell coach och chefshandledare. Driver Exist.se sedan 2010 med fokus på att öka förståelsen för vår hjärna och att vara människa.

Här hittar du korta podcast-avsnitt där du kan lära dig mer om människors beteende kopplat till hjärnans arbetssätt och funktion.  

Dec 29, 2021

I det här avsnittet har jag förmånen att få prata med Bertil Thomas som är aktuell med den andra upplagan av boken ”Personlig utveckling från grunden”. Bertil är biträdande professor på Chalmers i Göteborg och har bland annat forskat om neurala nätverk och utvecklat högskolekurser i ledarskap och personlig utveckling. Bertil har även skrivit böcker tidigare om bland annat kognitionsvetenskap och lärande.

I det här avsnittet diskuterar vi hur studenter ser på detta med personlig utveckling, men vi pratar också om olika sorters tankar, om mental träning och om självledarskap.

Vill du ha kontakt med Kristina efter avsnittet mailar du lättast till kristina@exist.se eller tar kontakt via hemsidan https://exist.se

Alla avsnitt av Hjärnpodden finns på http://hjarnpodden.se och går att lyssna på med prenumeration.