Preview Mode Links will not work in preview mode

Hjärnpodden - Kristina Bähr


Kristina Bähr är barnläkarspecialist, professionell coach och chefshandledare. Driver Exist.se sedan 2010 med fokus på att öka förståelsen för vår hjärna och att vara människa.

Här hittar du korta podcast-avsnitt där du kan lära dig mer om människors beteende kopplat till hjärnans arbetssätt och funktion.  

Jun 30, 2024

I det här avsnittet pratar jag med skolprofilen och rektor Annika Sjöberg om hur det är att få adhd i vuxen ålder. Annika har hittat nycklar till att få livet att fungera bättre med adhd och har genom sin egen diagnos förändrat sin syn på arbetet med elevhälsa efter sin egen diagnos. 

Vi pratar om nycklar till ett bra, hållbart liv över tid - exempelvis sömn, motion, mat, återhämtning och fokus. Vi pratar därför en del om "hälsotallriken" som du kan ladda ner själv  på https://kristinabahr.se/halsotallriken

Använd hälsotallriken för att ge dig själv en överblick och följa dina vanor över tid för att bli bättre medveten om dina vanor och ditt mående. 

Som Annika säger i avsnittet "Det är jobbigt att leva" - men det här avsnittet kan kanske bidra till ökad självkännedom för dig - som de gamla grekerna sa: "känn dig själv".  För kontakt med Kristina - skicka mejl till kristina@exist.se 

Ha en skön sommar!