Preview Mode Links will not work in preview mode

Hjärnpodden - Kristina Bähr


Kristina Bähr är barnläkarspecialist, professionell coach och chefshandledare. Driver Exist.se sedan 2010 med fokus på att öka förståelsen för vår hjärna och att vara människa.

Här hittar du korta podcast-avsnitt där du kan lära dig mer om människors beteende kopplat till hjärnans arbetssätt och funktion.  

May 14, 2018

Christin Edmark är narkosläkare och intensivvårdsläkare. För några år sedan blev hon kroppsligt sjuk och i samband med det blev det uppenbart för henne själv att det fanns en stor skillnad mellan arbetets höga prestationer och sina vardagsfunktioner. Det hela ledde fram till att hon i vuxen ålder fick diagnosen ADHD och nu bättre kan förstå varför det är svårare att komma igång, att vara uthållig i vardagssaker som inte är tillräckligt motiverande. I det här avsnittet tar vi upp den romantiserande bilden av ADHD och pratar om de skillnader i funktion som faktiskt finns och hur det kan påverka vuxna med ADHD på jobbet.

Mer om Christin och hennes nuvarande arbete finner du på hennes blog: Kärlek, morfinplåster och Rock 'n Roll https://visciousdoveling.me/

I P1:s program Svenska Berättelser: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1071737?programid=4572

samt hemsidan för #komsåflygervi http://www.xn--komsflygervi-wcb.se/

För kontakt med Kristina mailar du som vanligt kontakt@hjarnpodden.se

På återhörande i Hjärnpodden!