Preview Mode Links will not work in preview mode

Hjärnpodden - Kristina Bähr

Kristina Bähr är barnläkarspecialist, professionell coach och chefshandledare. Driver Exist.se sedan 2010 med fokus på att öka förståelsen för vår hjärna och att vara människa.

Här hittar du korta podcast-avsnitt där du kan lära dig mer om människors beteende kopplat till hjärnans arbetssätt och funktion. 



 

Sep 23, 2016

I det här avsnittet träffar vi Mia Liljeberg, som är ingenjör i industriell ekonomi. Mia har arbetat på flera kontinenter och stött på olika hinder i kommunikation. Mia har skrivit boken "Låt bilden göra jobbet" och är ofta anlitad som föreläsare och seminarieledare i frågor gällande kommunikation. I...


Sep 11, 2016

I det här avsnittet intervjuas psykologen Jenny Klefbom om tonårstidens unika situation och förutsättningar i livet. Kristina och Jenny pratar även om förutsättningarna för att vara vuxen i närheten av tonåringar och vad tonåringar behöver av oss vuxna. 

Vad utmärker tiden under tonåren och vad beror det...


Sep 1, 2016

Ångest och oro hos barn är mer vanligt än vi brukar förstå. I Sverige i dag utvecklas Första linjen för psykisk hälsa, som en första instans för att även barn ska få hjälp i tid.

Jessica Hjert Flood har skrivit en bok om ångest för att förklara vad ångest och rädsla är och har engagerat sig i...